Recensies van onze klanten

Mijn koelkast hield mijn voedsel niet meer op temperatuur en moest vaak eten weggooien. direct via het internet contact opgenomen en ben snel geholpen. probleem is voor een paar tientjes opgelost. Aanrader? zeker weten!

Simon Alizi

Mijn wasmachine is al een paar jaar oud en deed wel eens vreemd en vaak waste hij mijn kleren niet goed. even contact opgenomen met dit bedrijf en zij konden mij snel helpen. voor 65 euro reparatie heb ik weer een goed werkende wasmachine.

Serkan Sucu

Onze vaatwasser wilde ineens helemaal niets meer! Groot paniek natuurlijk, want de afwas met de hand doen is natuurlijk een tijd geleden. Even snel via Google Wasmachinerotterdam.nl gebeld en gevraaagd of ze langs konden komen. De monteur heeft het defect van de vaatwasser gelukkig snel gevonden en ik had binnen een paar minuten weer een werkende vaatwasser.

Voor de service geef ik een dikke 10!

Bianca en Thomas van der Valk

Bedankt. goed geholpen gr. Selma

Selma Nakovic

Geweldige service, aardige monteurs. je krijgt direct het gevoel dat je te maken hebt met een vakman die gewoon zo snel mogelijk je wasmachine weer wilt repareren. Dat is natuurlijk ook de bedoeling. Natuurlijk hoop ik nu dat ik deze jongens nooit meer hoef te bellen maar mocht ik het iemand moeten aanraden nou dan bij deze 🙂

Jan Keulen

Ben erg tevreden over de diensten die ze mij hebben geleverd, had eerst een ander bedrijf gebeld en kreeg aan de telefoon al te horen dat de reparatie 350 euro zou kosten (ja daaaag). Deze experts maar even gebeld en de witgoed reparateur kon dezelfde middag nog langskomen. De monteur heeft de wasmachine opengemaakt en een hoop vuil uit de wasmachine gehaald (geen idee hoe dat daar terecht is gekomen trouwens). Tis nu een week later en heb tot heden geen problemen gehad. Voor een paar tientjes helpen deze kanjers je naar een goed werkende wasmachine

N. Veldman

Service is snel en goed de monteur (Barry) was binnen 15 minuten voor de deur en kon mij binnen een paar minuten al vertellen waarom mij wasmachine nou zo een lawaai maakte. Even een onderdeel uit zijn busje pakken en het probleem was opgelost! Toppie. Groetjes juliette (de dame van hyacintstraat)

Juliette

Ben zeker tevreden met deze gasten! Snel geholpen en kon mijn wasmachine goedkoop repareren, ik had echt verwacht dat het heel veel geld zou gaan kosten! Nogmaals bedankt

Rowdy Heidstra