De reparatiekosten zijn in totaal 69 euro. Dit is inclusief 15 minuten reparatietijd, arbeidsloon en diagnosekosten. Hier zijn onderdelen niet bij gerekend en dus exclusief, heeft de monteur langer dan 15 minuten reparatietijd nodig? Dan rekenen wij 24,50 per 15 minuten.

Wilt u na de storingsdiagnose uw witgoed apparaat toch niet meer repareren? U betaalt dan alsnog 69 euro. Dit is voor de diagnose. Het maakt niet uit in welk tijdsbestek die is gesteld.

Wilt u een afspraak maken? Bel ons direct op : 010-3075465.

Ik ben een zakelijke klant, wat zijn de tarieven?

Voor zakelijke klanten rekenen wij een ander tarief – hierbij is de starttarief 92,50 (inclusief BTW.)

Weet u niet zeker of u een zakelijke klant bent? Neem dan telefonisch contact met ons op, we staan klaar om al uw vragen wat betreft het repareren van uw witgoed te beantwoorden.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Bij ons kunt u contant betalen of betalen per PIN, onze monteurs hebben een mobiele pin apparaat bij zich.

Zakelijke klanten hebben de mogelijkheid om op factuur te betalen.

Wasmachine reparatie
Wasmachine reparatie

Ik wil mijn afspraak annuleren, zijn daar kosten aan verbonden?

U kunt een afspraak die ingepland staat niet kosteloos annuleren. Wilt u deze toch annuleren? Dan gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:
– binnen 24 uur annuleren betaalt u het standaardtarief: 69 euro
– binnen 72 uur annuleren betaalt u: 25 euro

Deze voorwaarden gelden wegens het garanderen van onze planning. Wij willen er zeker van zijn dat een klus doorgaat en niet op het laatste moment wordt afgezegd.

Niemand was op locatie tijdens bezoek van de monteur.

Het is erg vervelend voor onze monteur als deze voor een gesloten deur komt te staan, als dit het geval is zijn wij genoodzaakt om een rekening van 69 euro per mail of per post op te sturen. Ook is het mogelijk dat u van ons een “tikkie” betaalverzoek ontvangt.

Wij vragen u om tijd vrij te houden wanneer u een afspraak met onze monteur heeft gemaakt.

Klopt het dat jullie geen voorrijkosten rekenen?

Wij rekenen inderdaad geen voorrijkosten, door deze extra service zijn wij uiteraard de goedkoopste witgoed reparatie bedrijf van Rotterdam en omgeving. Wat wij wel rekenen is de storingsdiagnose.