Wasmachine reparatie Rhoon?

Bel ons nu!

Reparatie van alle soorten merken witgoed.

Reparatie wasmachine en alle soorten witgoed in Rhoon

Het is erg vervelend als uw wasmachine kapot is. Het is daarom verstandig om uw wasmachine te laten repareren. Waarschijnlijk denkt u dat dit veel geld gaat kosten, meestal is dit niet het geval. Vaak hoeft er maar een klein onderdeel te worden vervangen en functioneert uw wasmachine weer als normaal.

Wasmachine reparatie in Rhoon, hoe gaat dat in zijn werk?

Een witgoed monteur komt thuis bij u langs die de wasmachine onderzoekt.

De specialist in alle soorten witgoed.

De monteur geeft u een eerlijke prijsopgave voor de reparatiekosten.

U beslist zelf of u wilt dat de reparatie van uw witgoed apparaat doorgaat of niet.

Wist u dat wij in vergelijking met andere witgoedmonteurs de goedkoopste zijn?

 • 7 dagen per week beschikbaar

  Wij zijn telefonisch bereikbaar vanaf 07:00 tot 21:00. Service van onze witgoed monteurs die u nergens anders vindt!

Wasmachine reparatie
 • Reparatie bij u thuis

  Onze monteur komt bij u thuis, bel direct voor een afspraak – de monteur is bijna altijd dezelfde dag beschikbaar

 • Lage kosten, geen verassingen

  U beslist altijd zelf of u uw witgoedapparaat wilt laten repareren, bij ons heeft u geen verborgen kosten.

 • 12 maanden garantie op reparatie

  Als u uw witgoedapparaat laat repareren heeft u altijd 12 maanden garantie op de reparatie.

Witgoed reparateur in Rhoon.

VELE TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR!

Wasmachine reparatie

Wasmachine Reparatie in Rhoon

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en specialiseren zich in het repareren van witgoed. Wij werken op basis van tevredenheidsgarantie zo heeft u altijd 12 maanden garantie op de reparatie van uw apparaat.

Service als geen ander.

Wasmachinerotterdam.nl is dé wasmachine reparateur van Rotterdam. Binnen 24 uur een afspraak met de monteur en helpt u graag weer aan een werkende wasmachine

Ervaren en professionele monteurs

Bekend met alle soorten witgoedapparatuur en hebben onderdelen altijd op voorraad. Onderdelen vervangen is direct mogelijk.

Wasmachine Reparatie

Wasmachine Reparatie in Rhoon repareert uw wasmachine wanneer deze halverwege de programma stopt met wassen of als uw wasmachine niet meer centrifugeert. Ook wanneer uw wasmachine niet meer start raden wij aan om direct contact met ons op te nemen, een wasmachine monteur is dan vaak noodzakelijk!

Bekende Symptonen voor wasmachine reparatie

 • Deur gaat niet meer open
 • Knoppen werken niet meer
 • Lichten van uw wasmachine blijven knipperen

Wij hebben maar één doel als wasmachine reparateur, en dat is u zo snel mogelijk helpen aan een werkende witgoed apparaat. Wij werken op basis van kwaliteit, duurzaamheid, uw wensen en eisen.

Wasmachine reparatie

Witgoed storing diagnose onderzoek

€65 onderzoek en diagnose kosten

inclusief 15 minuten arbeidskosten.

Specialist in Reparatie voor wasmachines

Mede dankzij de jarenlange ervaring die wij hebben opgebouwd als monteurs in witgoed, hebben wij een witgoedspeciaalzaak in Rotterdam geopend.

Onze specialisten geven u graag advies voor de onderstaande problemen:

 • Wasmachine stinkt
 • Lekkage van de wasmachine
 • Wasmachine pompt geen water meer
 • Wasmachine maakt lawaai
 • Water loopt niet weg uit de wasmachine
 • Wasmachine maakt niet goed schoon meer
 • Alle problemen met uw witgoed

We raden u aan om direct contact op te nemen voor advies, de reparateurs van Wasmachine Reparatie Rotterdam staan u graag te woord.

Wasmachine reparatie

Reparatie service in Rotterdam

Wanneer uw witgoed defect is staat vaak uw huishouden stil, gelukkig kunnen wij als witgoed specialist Rotterdam u daarbij helpen. U kunt bij ons altijd rekenen op service en de onderstaande punten:

 • Snelle reparaties
 • Een eerlijke diagnose van uw koelkast
 • 12 maanden garantie

Wacht niet langer met uw defecte witgoed apparatuur en neem direct contact op, vaak kunnen wij deze voor een laag tarief snel voor u repareren. Uw witgoed apparaten zijn na de reparatie snel weer zo goed als nieuw!

Wasmachine reparatie

Werkgebieden van Wasmachine reparatie Rhoon

Rotterdam

Als u een witgoed monteur nodig heeft in Rotterdam kunt u bij ons zeker terecht, bel ons nu op 010-3075465, u krijgt direct een monteur aan de telefoon.

Schiedam

Wanneer u reparatie nodig heeft aan uw witgoed in Schiedam, kunt u ons bellen. Wij helpen u graag aan een werkende witgoed apparaat. Aarzel niet langer en neem direct contact op door ons te bellen op 010-3075465

Barendrecht

Woont u in Barendrecht en heeft u reparatie of advies nodig voor uw witgoed apparatuur? Gelukkig kunt u terecht bij Wasmachine reparatie Rotterdam – Bel ons nu op 010-3075465

Vlaardingen

Bent u woonachtig in Vlaardingen en heeft u problemen met uw witgoed apparaat? Neem nu telefonisch contact met ons, wij helpen u graag. Bel ons nu 010-3075465 u krijgt hoe dan ook een monteur aan de telefoon.

Ridderkerk

Wasmachine Reparatie Rotterdam is werkzaam in de omgeving Rotterdam, dus ook in Ridderkerk! Neem nu direct contact met ons op. Bel ons nu op 010-3075465

Hoogvliet

Wij werken in de gehele regio van Rotterdam, ook bij ons kunt u terecht als u wasmachine of andere witgoedreparatie nodig heeft in Hoogvliet. Bel ons nu op 010-3075465

Capelle a/d Ijssel

Ook in de regio van Capelle a/d Ijssel helpen wij klanten graag aan een werkende witgoedapparaat, neem nu telefonisch contact met ons op 010-3075465 we staan u graag te woord.

Krimpen a/d Ijssel

Witgoed reparatie in Krimpen a/d Ijssel? Wij repareren uw witgoed graag, neem nu contact met ons op via 010-3075465

Rhoon

Heeft u witgoed apparaat dat niet meer werkt? Dan kunt u deze tegen een goedkoop tarief laten repareren. Bel nu voor een witgoed monteur in Rhoon 010-3075465

Wasmachine reparatie

Witgoed Reparatie Rhoon is werkzaam in meer werkgebieden dan u zich kan voorstellen! Aarzelt u of wij ook in uw regio actief zijn? Neem direct contact op.

 • Garantie

  Bij wasmachinerotterdam.nl geven wij op alle reparaties 1 jaar lang garantie. Wij werken uitsluitend met ervaren monteurs.

 • Dé witgoedspecialist

  Als wasmachine reparatie Rotterdam durven wij te zeggen dat we elk soort witgoed apparaat kunnen repareren tegen een scherp tarief.

Wasmachine Reparateur in Rotterdam

Uw wasmachine is stuk, dat is vervelend en dat begrijpen we.

Als witgoed reparatie Rotterdam begrijpen wij goed hoe vervelend het kan zijn als uw vaatwasser, wasmachine of andere witgoed apparaat stopt met functioneren, de enige opties zijn dan een nieuwe kopen of een reparatie.

Repareren van uw wasmachine is niet duur.

Vaak is het vervangen van een klein onderdeel al de oplossing tot het probleem, hierbij kunt u denken aan een kleine sensor vervangen moet worden. De belemmering tot een werkende wasmachine is dan al snel opgelost en kost hooguit een paar tientjes.

Wij helpen u weer aan goed functionerende witgoed met reparatie.

Helaas komt het steeds vaker voor, nieuwe bedrijven melden zich aan bij de KVK en beginnen een witgoed reparatie in Rotterdam, deze bedrijven hanteren hoge voorrijkosten en repareren meestal uw wasmachine niet of zorgen voor een oplossing voor korte termijn.

Wasmachine reparatie op basis van tevredenheid.

Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk te helpen – wij geloven sinds de start van ons bedrijf in mond op mond reclame. Een tevreden klant vertelt graag door over de problemen die hij heeft gehad met zijn witgoed apparatuur, en natuurlijk dat de kanjers van wasmachinerotterdam.nl ‘m snel geholpen hebben.

Klanttevredenheid bij wasmachinerotterdam.nl

Op dit moment hebben wij 141 reviews verzameld van onze klanten, uit al deze klanten hebben wij een score van 9,1 kunnen realiseren. Dat is iets waar we trots op zijn. Het repareren van wasmachine’s is onze vak en die oefenen we graag uit.

Iedereen heeft wel eens een wasmachine reparatie nodig.

Het kan iedereen overkomen, je probeert de was te draaien en ineens werkt je wasmachine niet meer mee – dit heeft vaak te maken met het slecht onderhouden van de wasmachine. Onze witgoed monteurs geven je hier graag advies en tips bij.

Witgoed reparatie in Rhoon

Wanneer uw wasmachine, vaatwasser of andere witgoed apparaat niet meer werkt, kunt u niet meer door met uw huishouden. Het komt helaas steeds vaker voor. Wat u nodig heeft is snelle en vakkundige reparatie van ervaren monteurs. Als u opzoek bent naar reparatie tegen een scherp tarief zit u bij wasmachinerotterdam.nl goed.
Reparatie van alle soorten witgoed.
Wij repareren witgoed in Rotterdam en omgeving. Of u wasmachine, wasdroger, vaatwasser of koelkast defect is. U kunt altijd bij een van onze monteurs terecht.

Repareren is vrijwel altijd goedkoper.

Goedkope witgoed reparatie in Rotterdam? Zeker weten, tegen een scherp tarief repareren wij witgoed en zorgen ervoor dat u weer zonder problemen gebruik kunt maken van uw witgoed apparatuur.

Snel en vakkundig te werk

De monteurs die bij ons werken zijn vakkundig opgeleid en werken volgens de instructies van de fabrikant. Wij werken met alle soorten en maten witgoed en kunnen u direct een prijsindicatie geven wanneer de monteur een storingsdiagnose heeft vastgelegd.

Wasmachine reparatie
Wasmachine reparatie

Vroeg gemeld? Vandaag weer hersteld met witgoed reparatie.

Wasmachine reparatie nodig? Witgoed monteur in Rhoon? Bel snel! Onze ervaren monteurs komen snel bij u langs!

De meeste storingen kunnen worden voorkomen wanneer u de wasmachine op de juiste wijze gebruikt en deze goed onderhoudt. Ook wanneer u uw witgoed apparaat goed onderhoudt kan het voorkomen dat u toch een reparateur nodig heeft. Onze monteurs helpen graag aan een oplossing.

Wilt u snelle en goede afhandeling voor uw witgoed reparatie? Door de ruime ervaring kennen de monteurs alle soorten storingstypes van vrijwel alle merken. In combinatie met goed geschoolde witgoed monteurs zorgt dit ervoor dat de storing direct kan worden opgelost. Het snel repareren van storingen van uw witgoed!

Wasmachine start niet meer

Wanneer je wasmachine niet meer werkt kan dit natuurlijk frusterend zijn, wasmachines hebben vele onderdelen en bij regelmatig gebruik kun deze kapot gaan. Tip: controleer even of de wasmachine wel aangesloten is aan het stopcontact.

Wasmachine pakt geen nieuw water

Wanneer je wasmachine geen doorstroming van water meer heeft, wordt uw was niet schoon meer. Vaak vergeten consumenten om te controleren of de kraan van de wasmachine wel openstaat, is de kraam toch open? Tip: Controleer de aansluiting

Wasmachine blijft koud

Helaas ervaren vele mensen het, de was wordt niet goed schoon meer. Het is dan mogelijk dat de wasmachine geen doorstorming van warme water meer heeft. Tip: Raak de glas aan van de wasmachinedeur en controleer of deze warm wordt. Is dit niet het geval? Dan is hoogstwaarschijnlijk het onderdeel kapot wat ervoor zorgt dat de wasmachine warm wordt.

Wasmachine stopt met draaien

U begint met de was te draaien en wilt het liefst zo veel mogelijk kleding in een keer kunnen wassen, dit is echter af te raden. De wasmachine wordt zo overbeladen en kan zo niet goed meer centrifugeren. Tip: Controleer altijd hoeveel kleding u in uw wasmachine stopt voordat u begint met het draaien van de was.

Wasmachine stopt met centrifugeren (drogen)

De wasmachine piept en is klaar met het programma, toch is er een groot hoeveelheid water te zien in de trommel van het apparaat. Dit gebeurt wanneer het water niet meer afgepompt kan worden. Wanneer dit het geval is, is vaak de filter van de wasmachine verstopt. Tip: Onderhoud aan het wasapparaat is aanbevolen als u hier regelmatig gebruik van maakt.

Witgoed en wasmachine reparatie op locatie.

Wasmachine reparatie

Komt u er toch niet uit? Bel direct met de wasmachine reparatie service van Rhoon

Mijn koelkast hield mijn voedsel niet meer op temperatuur en moest vaak eten weggooien. direct via het internet contact opgenomen en ben snel geholpen. probleem is voor een paar tientjes opgelost. Aanrader? zeker weten!

Simon Alizi

Mijn wasmachine is al een paar jaar oud en deed wel eens vreemd en vaak waste hij mijn kleren niet goed. even contact opgenomen met dit bedrijf en zij konden mij snel helpen. voor 65 euro reparatie heb ik weer een goed werkende wasmachine.

Serkan Sucu

Onze vaatwasser wilde ineens helemaal niets meer! Groot paniek natuurlijk, want de afwas met de hand doen is natuurlijk een tijd geleden. Even snel via Google Wasmachinerotterdam.nl gebeld en gevraaagd of ze langs konden komen. De monteur heeft het defect van de vaatwasser gelukkig snel gevonden en ik had binnen een paar minuten weer een werkende vaatwasser.

Voor de service geef ik een dikke 10!

Bianca en Thomas van der Valk

Bedankt. goed geholpen gr. Selma

Selma Nakovic

Geweldige service, aardige monteurs. je krijgt direct het gevoel dat je te maken hebt met een vakman die gewoon zo snel mogelijk je wasmachine weer wilt repareren. Dat is natuurlijk ook de bedoeling. Natuurlijk hoop ik nu dat ik deze jongens nooit meer hoef te bellen maar mocht ik het iemand moeten aanraden nou dan bij deze 🙂

Jan Keulen

Ben erg tevreden over de diensten die ze mij hebben geleverd, had eerst een ander bedrijf gebeld en kreeg aan de telefoon al te horen dat de reparatie 350 euro zou kosten (ja daaaag). Deze experts maar even gebeld en de witgoed reparateur kon dezelfde middag nog langskomen. De monteur heeft de wasmachine opengemaakt en een hoop vuil uit de wasmachine gehaald (geen idee hoe dat daar terecht is gekomen trouwens). Tis nu een week later en heb tot heden geen problemen gehad. Voor een paar tientjes helpen deze kanjers je naar een goed werkende wasmachine

N. Veldman

Service is snel en goed de monteur (Barry) was binnen 15 minuten voor de deur en kon mij binnen een paar minuten al vertellen waarom mij wasmachine nou zo een lawaai maakte. Even een onderdeel uit zijn busje pakken en het probleem was opgelost! Toppie. Groetjes juliette (de dame van hyacintstraat)

Juliette

Ben zeker tevreden met deze gasten! Snel geholpen en kon mijn wasmachine goedkoop repareren, ik had echt verwacht dat het heel veel geld zou gaan kosten! Nogmaals bedankt

Rowdy Heidstra