Het kan enorme irritatie opwekken wanneer u de was wilt draaien en u telkens een foutmelding krijgt van uw wasmaching, gelukkig kunnen we door middel van foutcodes en storingsnummers direct weten wat er aan de hand is met de wasmachine en eventueel ook wat de storing veroorzaakt. Vaak kunnen consumenten zelf het probleem van het apparaat oplossen en zo wasmachine reparatie voorkomen.

De witgoed monteurs van wasmachinerotterdam.nl repareren graag wasmachines, toch willen we eerlijk aangeven dat dit niet altijd nodig is om een monteur in te schakelen – vaak kun je ook kosten besparen door een nieuwe wasmachine aan te schaffen. Wij vinden een stukje service vanzelfsprekend en willen u graag de juiste pad wijzen om storing voor uw wasmachine te verhelpen.

De zoektoch naar het probleem van de wasmachine.

Als je zelf de storingsdiagnose van je wasmachine wilt vaststellen kan het veel tijd kosten. We hebben hieronder een handig overzicht voor u verzameld zodta u zelf de meest voorkomende foutcodes, storingen en problemen kunt oplossen. Heeft u liever toch dat een wasmachine reparateur bij u langs komt? Schakel dan de wasmachine reparatie service in. Bij kunnen meestal de volgende dag al bij u terecht om de wasmachine te repareren.

Lees ook: Bekende storingen aan wasmachines

Wat betekenen wasmachine foutcodes?

Wat is de betekenis van een “wasmachine foutcode”
Wasmachine fabrikanten vonden het een goed idee om voor elk storing een foutcode te geven, deze kun je vervolgens op het internet opzoeken en zo bekijken wat het probleem is met je wasmachine. Goede wasmachine reparateurs weten vaak welke probleem een storing kan veroorzaken, en kunnen zo snel een storing oplossen.

Wasmachine reparatie inschakelen

Het is handig om aan de monteur door te geven welke storing je precies ervaart, de monteur kan door middel van de storingscode al begrijpen wat er mis is met je wasmachine en zo op de juiste weg helpen om zo snel mogelijk het wasmachine probleem op te lossen.

Veelvoorkomende storingscodes AEG wasmachines